Marella Natural doo Kragujevac | Pravo iz prirode

Ovo je naša priča...

MARELLA NATURAL doo je porodična firma koja je osnovana 2017. godine. Proizvodni pogon nalazi se u ulici 19. Oktobra 2, Kragujevac (Šumadijski okrug).

MARELLA NATURAL doo se bavi proizvodnjom voćnih sokova, džemova, marmelada, voćnih sirupa i zimnice. Šumadija je područje koje je prebogato plantažama voća i povrća vrhunskog kvaliteta. Odlučili smo da iskoristimo to što nam priroda pruža i da te plodove pretočimo u zdrave prirodne proizvode.

Svi proizvodi MARELLA NATURAL napravljeni su po domaćoj recepturi na tradicionalan način, bez dodavanja konzervansa, aditiva, veštačkih boja i aroma. Jednom rečju – POTPUNO PRIRODNI PROIZVODI. 

VIZIJA

Pozicionirati se kao regionalni lider u kategorijama zdravih voćnih sokova i proizvoda od voća i povrća. Plasirati proizvode na svetsko tržiste i izgraditi prepoznatljivost brenda MARELLA, kao kvalitetnog proizvoda iz Srbije.

MISIJA 

Naša misija je da usavršavanjem stručnog kadra stvorimo nove inovativne proizvode i uz korišćenje savremene opreme omogućimo da kvalitet naših proizvoda bude na visokom nivou.

CILJ 

Naš cilj je da imamo zadovoljne korisnike koji znaju da u našoj kompaniji imaju pouzdanog partnera. 

Marella Natural doo Kragujevac | Pravo iz prirode
Marella Natural doo Kragujevac
Adresa

19. Oktobra 2
34000 Kragujevac
Republika Srbija

Kontakt

office@marella.rs
marellanatural@gmail.com
+381 (0) 60 50 70 501

Mobirise website maker - Find more