Politika privatnosti

Politika privatnosti i upotreba kolačića na sajtu www.marella.rs

Šta su „kolačići“?
Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem računaru ili mobilnom uređaju. Kolačići obezbeđuju efikasnije funkcionisanje web sajtova i stranica. Kolačići omogućavaju našem sajtu da vas prepozna i zapamti važne informacije kako bi vam korišćenje sajta bilo udobnije.
Kako treća lica koriste „kolačiće“ na Marella Natural DOO sajtu?Kako bi obezbedila određene usluge na svom web sajtu, firma Marella Natural DOO može sarađivati sa trećim licima. Drugi oglašivači i ostale organizacije mogu koristiti svoje „kolačiće“ da bi prikupili informacije o vašim aktivnostima na našem web sajtu. Ove informacije mogu koristiti trećem licu da prikaže oglase za koje veruje da će vama biti od značaja na osnovu sadržaja koji ste gledali. Predmetni oglašivači mogu, takođe, koristiti ove informacije u cilju utvrđivanja stepena efektivnosti svojih oglasa. „Kolačiće“ trećeg lica mi ne kontrolišemo i da biste ih onemogućili ili izbrisali, molimo vas da više informacija i instrukcije za onemogućavanje potražite na web stranici relevantnog trećeg lica.
Koje „kolačiće“ koristimo?Firma Marella Natural DOO na svom web sajtu koristi tri tipa kolačića:
  • • Kolačiće funkcionalnosti
  • • Kolačiće analitike
  • • Kolačiće marketinga i oglašavanja
Kolačići funkcionalnostiKolačići funkcionalnosti nam pomažu da unapredimo vaše korisničko iskustvo prilikom posete našem sajtu. Primera radi, kolačići funkcionalnosti omogućavaju uporedni prikaz tehničkih karakteristika dva ili više proizvoda i omogućavaju sajtu da upamti korisnikove preferencije.
Kolačići analitikeKolačići analitike nam omogućavaju da unapredimo sveukupno korisničko iskustvo na Marella Natural DOO sajtu prikupljanjem relevantnih analitičkih podataka. Takođe, kolačići analitike nam pomažu da evidentiramo i zabeležimo poteškoće koje ste imali pri poseti Marella Natural DOO sajtu i pokazuju nam performanse i efektnost našeg digitalnog oglašavanja.Više informacija o kolačićima analitike možete dobiti na: https://policies.google.com/technologies/types
Kolačići marketinga i oglašavanjaKolačići marketinga i oglašavanja pomažu firmi Marella Natural DOO i njenim partnerima da vam prikažu relevantne oglase, koji su u skladu sa vašim interesima i koji vam mogu biti značajniji od drugih, nepersonalizovanih digitalnih oglasa. Takođe, možemo koristiti kolačiće iz grupe marketinga i oglašavanja da bismo ograničili broj prikazivanja istog oglasa na Marella Natural DOO sajtu, kao i da ocenimo stepen efektivnosti naših digitalnih marketinških kampanja. Ovaj tip kolačića nam omogućava prikazivanje personalizovanih reklama na sajtovima naših partnera, na društvenim mrežama, kao i na sajtovima za pretraživanje sadržaja interneta, kao što je www.google.com.
Više informacija o kolačićima marketinga i oglašavanja možete dobiti na: https://policies.google.com/technologies/types